39e Nationale Jeugdronde 2024
9 t/m 14 juli 2024 - ROOSENDAAL

Werken bij

Vrijwilliger worden

De Nationale Jeugdronde kan niet zonder haar vrijwilligers en is trots op de ruim 100 vrijwilligers die de organisatie telt.
Lijkt het je leuk om ook vrijwilliger te worden dan is onderstaande mogelijk iets voor jou.

Werkploeg:
Als medewerker van de werkploeg ben je samen met een erg gezellig team o.a. verantwoordelijk voor het afzetten van de verschillende parcoursen, het wegzetten en bekleden van dranghekken en op- en afzetten van de valhelmen bij een wedstrijdonderdeel.
Lijkt dit je wat, stuur dan een mail naar sjoerd@jeugdronde.nl

Jury:
Als medewerker van de jury zie je er o.a. op toe dat de Verkeersdoolhof juist gereden wordt door de deelnemers en registreer je eventueel gemaakte fouten. Ook bij de behendigheidsrit en het hinderniscriterium let je nauwkeurig op of alle hindernissen juist genomen worden. Verder ben je betrokken bij het verwerken en controleren van alle tijden en uitslagen.
Lijkt dit je wat, stuur dan een mail naar miranda@jeugdronde.nl

Social Media Team:
Als medewerker van het Social Media Team loop je de gehele dag rond met je telefoon om leuke content te maken voor al onze social media kanalen. Je maakt foto’s, filmpjes en leuke stories en zit overal met je neus bovenop.
Lijkt dit je wat, stuur dan een mail naar susanne@jeugdronde.nl

Zit hier niet direct iets voor je bij, maar wil je toch een steentje (handje) bijdragen aan het leukste fietsfestival van Roosendaal, stuur dan een mail naar info@jeugdronde.nl o.v.v. “vrijwilliger worden” en geef aan wat je graag zou willen en kunnen doen. Geef hierbij ook aan of je in het bezit bent van een rijbewijs, vrachtwagen- tractor rijbewijs.

Nationale Jeugdronde Roosendaal