39e Nationale Jeugdronde 2024
9 t/m 14 juli 2024 - ROOSENDAAL

Omdat ze best in de bloemetjes mogen worden gezet

Bloemenhulde

Het is een goede gewoonte om de deelnemers aan het einde van de 4e en laatste etappe van de Nationale Jeugdronde in de bloemetjes te zetten. Na afloop van de behendigheidsrit zal de karavaan vanaf Recreatiepark de Stok een korte route richting de Parklaan starten voor de bloemenhulde. De karavaan zal hier kort stoppen om alle bloemen, cadeaus en al het lekkers van de ouders en familie in ontvangst te kunnen nemen. Vaak organiseren de ouders van de deelnemers van een ploeg gezamenlijk een leuke verrassing voor de kinderen van de ploeg. Door de jaren heen is het een traditie geworden dat de kinderen met toeters, bellen, hoedjes en andere gekkigheid de Oude Markt op komen fietsen.

Gelieve in de Parklaan geen confetti te gebruiken!
Nationale Jeugdronde Roosendaal
Het tijdsschema is strak op de zaterdagmiddag, wat betekent dat de tijd om van de Parklaan op de Oude Markt te komen enigszins beperkt, maar zeker te doen is. Wij vragen u dan ook rekening te houden met de Karavaan. Probeer een ander route richting de Oude Markt te nemen, dan de karavaan zal doen. Kijk hier om te zien welke route de karavaan zal afleggen.

Vanwege de veiligheid voor de kinderen vragen wij u niet mee te rijden in de karavaan. Ook de karavaan oversteken of gedeeltelijk meefietsen kan hinder en gevaar veroorzaken voor de kinderen en de volgwagens.